Waar is mijn tabblad?

Is het jou wel eens overkomen tijdens het internetten? Een verloren tabblad? Vaak vooraf gegaan door een tabbladenexplosie:

tabbladen

Je bent iets aan het zoeken(een reis, een auto, nieuwe kleren) en het aantal tabbladen wordt met de minuut groter. Opeens zie je vanuit je ooghoek de reis (auto, broek) die het moet worden! Maar dan…. Nee! Je hebt op het kruisje geklikt, en het tabblad met je vondst is weg.

Nu kun je natuurlijk je Internet History gaan doorzoeken, maar wie heeft daar nou zin in? Er is een veel makkelijkere manier. Haal je verdwenen tabblad terug met de toetsencombinatie Control+Shift+T (Windows) of Command+Shift+T (Mac). Dit werkt in Firefox, Google Chrome en Internet Explorer 9.

Je kunt ook met de rechtermuisknop klikken op een tabblad dat nog wel open is, hier krijg je dan de optie om het meest recent gesloten tabblad weer te openen.

Getagd met , , ,
Geplaatst in Internet

Toch handig

Toch handig zorgt ervoor dat je niet alleen het wiel, maar ook veel andere dingen niet opnieuw hoeft uit te vinden. Tips, trucs en howto’s vind je hier. Have fun!

Recente comments

    Archief

    Categorieën